Trivselträff

Trivselträff 4 – 15 personer

Kom på en inspirerande, informerande och intressant träff hos oss. Ta med dig några vänner, arbetskollegor, syjuntan etc. Vi bjuder på lättare förtäring.

100% Ekologisk hudvård – Dermanord

Här får ni veta mer om vår Svenska hudvårdsserie som vi jobbar med på salongen.Vilka olika produkter som finns och vilka olika användningsområden de har. Vi tar även upp lite om innehåll i olika hudvårdsprodukter. Allt fler finner idag intresse i att veta vad vi stoppar i oss och vad det har för effekt på kroppen. Denna föreläsning öppnar även ögonen för vad vi bör undvika och vad som är bra när det gäller kroppens största organ – huden.

Hudvård

Här får ni veta lite mer om grundstenarna för den dagliga skötseln av huden. Varför bör man inte tvätta sig med tvål? Behöver man ansiktsvatten? Ögonkräm är det bra det? Frågorna kan vara många och dessa försöker vi ge svar på. Ni får även känna på vår ekologiska hudvårdsserie Dermanord. Hudanalys på samtliga deltagare ingår.

Makeup

Här går vi genom en makeup steg för steg samtidigt som vi lägger den på en av er. Vi förklarar skillnaden mellan varma och kalla färger samt vilka olika tekniker man kan använda sig av för bästa resultat. Därefter får alla några personliga tips på vilka färger som passar osv.

Kostnad vardagar 4 – 15 personer
mellan 10.00 – 17.00
295 kr p.p.*Kostnad 4 – 15 personer efter 18.00/helg350 kr p.p.*

* Vid köp av 3 st hudvårdsprodukter/make up per person så bjuder vi på kostnaden för träffen