Fransar och Bryn

Välskötta, formade, färgade fransar och bryn ger ett vackert och öppet intryck i ditt ansikte. Prova och märk skillnaden direkt.

Lash lift

LashLift är en skonsam behandling där vi lyfter upp dina naturliga fransar permanent och avslutas med ett närande serum för fransarna. Böjen håller upptill 6-8 veckor. I denna behandling ingår även fransfärgning.

55 min 795 kr. Inkl brynfärgning 995 kr      

Undvik vatten 24 timmar efter lashliftbehandling


Browlift

Browlift är den nyaste och hetaste behandlingen just nu. Passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn. Behandlingen går ut på att man ”lyfter upp” och formar brynen till önskad form. de färgas och avslutar med en keratin boost. Passar perfekt för dig som inte har så mycket bryn eller om brynen lägger sig nedåt eller blir lite ”rufsiga”. Resultatet håller 6-8 veckor.

40 min 625 kr


Singelfransar

Singelfransar är en metod där vi förlänger dina fransar med enstaka strån. Vi limmar en syntetfrans på en riktigt frans. 

2 tim 1395 kr 

Vi jobbar endast med säker fransförlängning vilket innebär att vi har grundliga utbildningar, hanterar det starka limmet på ett korrekt sätt och vi sätter endast fransar som dina naturliga fransar klarar av att bära upp.


Volymfransar

Volymfransar är en metod där vi använder oss av flera supertunna fransar. Vi bygger upp varje knippe för sig, anpassar antalet fransar efter din naturliga frans och limmar detta knippe på en frans. Detta innebär att du får ca 3-4 gånger fler fransar än du har. Du får fina fluffiga fransar som är svåra att motstå.

3 tim 1895 kr 

Undvika vatten närmsta 7-9 timmarna efter fransförlängning.

Påfyllning singelfransar 60 min 695 kr

Påfyllning volymfransar 90 min 995 kr


Priser

Frans och brynfärg inkl formning – 425 kr

Fransfärg inkl formning av bryn – 395 kr

Fransfärgning – 325 kr

Formning och färgning av bryn – 395 kr

Formning av bryn – 225kr