Fillers – Rynkreducerande injektioner

För att optimera resultatet av ansiktsbehandlingar och tillgodose våra kunders önskan om reducering av rynkor etc. så erbjuder nu Min stund injektionsbehandlingar.

TEOSYAL, är en 100% hyaluronsyrabaserad resorberbar filler. Teosyal ger en omedelbar, synlig och naturlig föryngring med injektion av hyaluronsyra.

Det är en unik Anti-Aging lösning som tar bort djupa, smala rynkor, återskapar ditt ansikte genom att lägga till volym, tar bort rynkor och fyller ut  dina läppar och återfuktar huden på djupet.

Hyaluronsyra finns naturligt i din kropp och är grundläggande för hudens återuppbyggnad.
Hyaluronsyra ger huden en jämn och fräsch yta genom att återskapa hudens elasticitet, fasthet och ge återfuktning.
Mångden hyaluronsyra i kroppen minskar med åldrandet. Mellan 40 och 50 års ålder har vi i genomsnitt förlorat 50% av kroppens hyaluronsyra. Av denna anledning kan kinder och kindben bli insjunkna, vissa rynkor blir synligare och formen och konturen av ditt ansikte ändras.
Hyaluronsyran i Teosyal är en lätt injicerbar gelé som är helt biologiskt nedbrytbar och absorberbar av kroppen.

Fyller:
TEOSYAL injiceras under rynkan för att lyfta från insidan och gör därmed att rynkan försvinner direkt, tack vare den volym som skapas under rynkan.

Lyfter:
TEOSYAL har en omedelbart lyftande och volymskapande effekt, som ett alternativ till kirurgi. Den gör det möjligt att återskapa och förfina ansiktets konturer och kurvor.

Omedelbara naturliga resultat:
TEOSYAL är effektivt för att förebygga och omedelbart korrigera rynkor och håligheter som är i linje med din personlighet och dina ansiktsdrag.

Återfuktande egenskaper:
Varje hyaluronsyramolekyl kan fånga upp till 1000 ggr dess egen vikt i vatten, detta gör att TEOSYAL ger dig en återfuktning på djupet av din hud. TEOSYAL viskoelastiska och återfuktande egenskaper återställer hudens mjukhet, elasticitet och ton med omedelbar synlig ändring. Efter bara en session är dina rynkor omedelbart ifyllda, försvunna med endast ytligt synliga.

Långtidsverkande, Kumulativa effekter
Resultaten är omedelbart synliga. Den varaktiga effekten av TEOSYAL ökar efter varje behandling.

Åsa Hemgren, Leg Sjuksköterska sedan 15 år och med en vidareutbildning inom estetisk medicin, utför injektionsbehandlingar på Min stund.

Med Teosyal utför man rynkreducerande, volymåterskapande och hudföryngrande behandlingar, samt läppvolym och kontur.

 

Fillers med hyalyronsyra – Teosyal.

Före behandlingen läggs en bedövningssalva på området som ska behandlas. Behandlingen är sedan i stort sett smärtfri. Teosyal är långtidsverkande. Vid behandling av linjer och rynkor brukar man se att en första uppföljning kan vara lämplig efter 6-10 månader. Efterföljande uppföljning brukar räcka ca 1 gång/år eller mer sällan!

 

Två djupa ”bekymmersrynkor ”mellan ögonbryn”

En djup ”bekymmersrynka” mellan ögonbrynen.

Behandlare: Åsa.
Resultat och bild på båda direkt efter en behandling!

Behandlingen bokas via tel: 036-50445

Den bästa hyaluronsyran; Teosyal – Effektivt -Säkert – Hållbart