Jobba hos oss?!

Vi söker nu Massör till Min stund

Min stund är en komplett salong med behandlingar från topp till tå och ett stort produktutbud med noga utvalda kvalitetsprodukter.

Min stundar funnits sedan 2006 och sedan flera år tillbaka är vi nu flera terapeuter som jobbar på salongen. Frisörer, hudterapeuter och massör.

Salongen ligger i vackra äppledalen, på landet utanför stadslivets stress, fri parkering precis utanför. Busshållplats finns mycket nära. På landet men ändå nära stan, med bil ca 7 min till Huskvarna och 12 min till Jönköping.

Vi söker nu ytterligare en frisör till frisöravdelningen. Du ska brinna för ditt yrke, älska utmaningar och hänga med i branschens utveckling. Ha lätt för att samarbeta och driven till att komma med nya idéer till att både bevara och utveckla min stund. Med högsta prioritet att vi alltid gör vårt bästa för våra kunder.
Gärna med start omgående.

Vill du jobba tillsammans i vårt härliga team och bredda dina frisörkunskaper genom att få samarbeta med oss övriga terapeuter, på tex gör-om-mig-dagar, bal och bröllop. Hos oss kan Kunderna få behandlingar från topp till tå, och många kunder väljer dessutom att samma dag göra flera olika behandlingar. Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter från topp till tå, så du ska också brinna för att tillgodose våra kunder vad just de önskar och har behov av, och att du har ambition att lära dig butikens produkter för att kunna rekommendera rätt produkt för varje enskild kund.

Är du frisören eller vet du någon som skulle passa hos oss. Skicka ett mail omgående till oss info@minstund.com eller ring oss på tel.nr 036-50445 eller 0707-686355.

Min stund, Ed 20 Kaxholmen, 561 92 Huskvarna.
Tel. 036-50445
Mail. info@minstund.com