Välkommen till Min stund!
Hit vill vi att du ska komma för att koppla av och njuta av sköna behandlingar i personlig och rogivande miljö! Passa även på att ta med dig intrycken från den vackra miljön runt omkring.
Vi erbjuder ett stort utbud av professionella behandlingar för dig och ditt välbefinnande. Salongen finns på landet utanför stadslivets stress. Här tar vi hand om dig på bästa sätt. Vi vill erbjuda dig det där lilla extra och personliga. Vi erbjuder också kvalitetsprodukter för hemmabruk.
Varmt välkommen!
Dayfotografi-MIN STUND-0028
____________________________________________________________________________________________
Hanna Claesson, Hudterapeut:
Jag är auktoriserad hudterapeut, utbildad på Gildaskolan i Göteborg, år 2000. med cidesco-examen och är medlem i SHR (svenska hudterapeuters riksorganisation). Jag har arbetat som hudterapeut sedan dess och i November 2006 öppnade jag salongen här i Kaxholmen tillsammans med Johanna. Eftersom jag är uppvuxen här så känns det extra kul.
Dayfotografi-MIN STUND-0097
_________________________________________________________________
Maria Berglund, Hudterapeut:
Jag är Auktoriserad hudterapeut och gjorde min utbildning tillsammans med Hanna år 2000. Jag har också arbetat som hudterapeut sedan dess och i Februari 2012 började jag på Min stund. Jag och Hanna erbjuder professionella och skräddarsydda ansiktsbehandlingar, färg av fransar och bryn inkl formning, Make up, Manikyr – permanent lackning, Vaxning av ansikte och kropp, IPL och massage.
Dayfotografi-MIN STUND-0075
________________________________________________________________
Jenny Deichmann, IPL-terapeutt:
Jag började på salongen ht 2010 och är IPL certifierad.
Jag utför ljusbehandlingar med svensktillverkad maskin från PhotoNova.
Jag hjälper dig rätta till små skavanker som kan upplevas irriterande.
Effektiv borttagning av pigment, kärl och hår och hudförbättring.
Boka kostnadsfri konsultation så guidar jag dig till rätt behandling. Välkommen.
Dayfotografi-MIN STUND-0067
___________________________________________________________________
Linda Hamerius, Frisör:
Jag är utbildad frisör och har Gesällbrev sedan 2001. Jag har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som jag tar med mig till varje ny klippning. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du är i trygga, erfarna händer. I vår trivsamma salong får du ett varmt välkomnande. Jag började på Min stund vt 2013.
Dayfotografi-MIN STUND-0054
______________________________________________________________________
Frida Durefelth, Frisör:
Jag är utbildad frisör vid Oslo Frisørskole och har därefter arbetat både i Oslo och i Jönköping. Jag har mitt gesäll brev sedan 2011. Hos mig får du en lugn och skön stund och vill du bli extra fin inför fest/bröllop eller bal så hjälper jag dig gärna.
Jag började på Min stund sommaren 2013.
Dayfotografi-MIN STUND-0083
______________________________________________________________________
Tomas Larsson, Massageterapeut:
Jag är certifierad massageterapeut, utbildad på Bergqvists massage och friskvård. Jag började som massör på hösten 2014. Jag har en bakgrund inom idrotten, vilket gett mig en stor förståelse för kroppens funktioner.  Till mig är alla välkomna, oavsett om man har problem i rörelseapparaten eller bara vill ha en skön avkopplande massage.
IMG_6219
______________________________________________________________________