Välkommen till Min stund!
Hit vill vi att du ska komma för att koppla av och njuta av sköna behandlingar i personlig och rogivande miljö! Passa även på att ta med dig intrycken från den vackra miljön runt omkring.
Vi erbjuder ett stort utbud av professionella behandlingar för dig och ditt välbefinnande. Salongen finns på landet utanför stadslivets stress. Här tar vi hand om dig på bästa sätt. Vi vill erbjuda dig det där lilla extra och personliga. Vi erbjuder också kvalitetsprodukter för hemmabruk.
Varmt välkommen!
96546284_234520707835291_4535407473085733178_n
 
____________________________________________________________________________________________
 
Hanna Claesson, Auktoriserad Hudterapeut

 

Jag öppnade salongen här år 2006 och sedan dess har jag tillsammans med mina anställda utvecklat Min stund till en salong och butik med behandlingar och produkter från topp till tå.
Jag är auktoriserad hudterapeut, utbildad på Gildaskolan i Göteborg, år 2000 och har jobbat som hudterapeut sedan dess. Att få erbjuda er kunder behandlingar här i äppledalen, som ger så mycket vackra och avkopplande intryck i sig, tycker jag är fantastiskt. Vi har ett brett utbud av professionella behandlingar och produkter med stort fokus på ekologiskt och närproducerat.
Dayfotografi-MIN STUND-0097
_________________________________________________________________
 
Maria Berglund, Auktoriserad Hudterapeut

 

Jag är Auktoriserad hudterapeut och gjorde min utbildning tillsammans med Hanna år 2000. Jag har också arbetat som hudterapeut sedan dess och i Februari 2012 började jag på Min stund. Jag och Hanna erbjuder professionella och skräddarsydda ansiktsbehandlingar, färg av fransar och bryn inkl formning, Make up, Manikyr – permanent lackning, Vaxning av ansikte och kropp och massage.
Dayfotografi-MIN STUND-0075
 
________________________________________________________________
 
 
Linda Hamerius, Frisör med gesällbrev

 

Jag är en trygg och omtänksam person med nära till skratt. Sedan jag tog gesällen 2001 har jag jobbat med hår och passionen till yrket är fortfarande lika stor. Jag har som ambition att hitta en frisyr som speglar din personlighet både till det yttre och till det inre, men som också ska fungera i din vardag. Att hålla mig uppdaterad i mode och trender är naturligtvis en viktig del i mitt yrke som frisör. Jag började på Min stund vt 2013.
Dayfotografi-MIN STUND-0054

______________________________________________________________________
 
Moa Axelsson, Frisör med gesällbrev

 

Jag gick min utbildning till Frisör här i Jönköping och blev klar sommaren 2018.
Jag började sen direkt på Min stund. Blonda hår är verkligen min specialitet. Kika gärna in på vårt instagram @minstundkaxholmen för att se bilder på sling och färg förändringar på Min stunds kunder.  Välkommen till mig!
thumbnail_image1
 
_______________________________________________________________________
 
Moa Eriksson, Frisör med gesällbrev

 

Jag utbildade mig till frisör i Linköping och har jobbat som frisör sedan 2017. Jag började på Min stund 2022.
jag är en väldigt positiv, trygg och mjuk tjej. Jag älskar att jobba kreativt, skapa och möta människor.

 
 

_____________________________________________________________

Jill Christensson, Massageterapeut

Med kraft och en unik fingertoppskänsla! så brukar kunder beskriva mina massagebehandlingar.
Jag utför klassisk massage, hotstonemassage, aromamassage och massage med varm olja från massageljus. Jag gör även fotzonterapimassage, som är en omtyckt och lite go-ont behandling som många brukar beskriva den.
Jag började på salongen i Januari 2019.
 
 
 _________________________________________________________________________
 

 Petra, Massageterapeut

Jag började på salongen 2021. Jag är även sjukgymnast i botten och hjälper gärna till med övningar och små tips till att kanske kunna minska olika besvär och smärta.

_________________________________________________________________________
 
Madeleine Tiledh, Fransstylist och Makeupartist
 

Jag har arbetat som makeupartist sedan 2007.  År 2016 valde jag att utöka min kompetens inom fransförlängning och även inom fotvård. Jag är en kreativ person som älskar utmaningar. Jag älskar att lyfta fram och framhäva det vackra. Till mig är ni välkomna för en stunds avkoppling och tänk att kunna få snygga fransar på köpet.
Jag började på salongen i Juni 2019.

thumbnail_IMG_6918


__________________________________________________________________________