Välkommen till Min stund!
Hit vill vi att du ska komma för att koppla av och njuta av sköna behandlingar i personlig och rogivande miljö! Passa även på att ta med dig intrycken från den vackra miljön runt omkring.
Vi erbjuder ett stort utbud av professionella behandlingar för dig och ditt välbefinnande. Salongen finns på landet utanför stadslivets stress. Här tar vi hand om dig på bästa sätt. Vi vill erbjuda dig det där lilla extra och personliga. Vi erbjuder också kvalitetsprodukter för hemmabruk.
Varmt välkommen!
____________________________________________________________________________________________
Hanna Claesson, Hudterapeut:
Jag är auktoriserad hudterapeut, utbildad på Gildaskolan i Göteborg, år 2000. med cidesco-examen och är medlem i SHR (svenska hudterapeuters riksorganisation). Jag har arbetat som hudterapeut sedan dess och i November 2006 öppnade jag salongen här i Kaxholmen.  Eftersom jag är uppvuxen här så känns det extra kul.
Dayfotografi-MIN STUND-0097
_________________________________________________________________
Maria Berglund, Hudterapeut:
Jag är Auktoriserad hudterapeut och gjorde min utbildning tillsammans med Hanna år 2000. Jag har också arbetat som hudterapeut sedan dess och i Februari 2012 började jag på Min stund. Jag och Hanna erbjuder professionella och skräddarsydda ansiktsbehandlingar, färg av fransar och bryn inkl formning, Make up, Manikyr – permanent lackning, Vaxning av ansikte och kropp och massage.
Dayfotografi-MIN STUND-0075
________________________________________________________________
Linda Hamerius, Frisör:
Jag är utbildad frisör och har Gesällbrev sedan 2001. Jag har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande som jag tar med mig till varje ny klippning. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du är i trygga, erfarna händer. I vår trivsamma salong får du ett varmt välkomnande. Jag började på Min stund vt 2013.
______________________________________________________________________
Moa Axelsson, Frisör:
Jag gick min utbildning till Frisör här i Jönköping och blev klar sommaren 2018.
Jag började sen direkt på Min stund. Välkommen till mig!
thumbnail_image1
_______________________________________________________________________

Jill Christensson, massageterapeut:

Med kraft och en unik fingertoppskänsla! så brukar kunder beskriva mina massagebehandlingar.
Jag utför klassisk massage, hotstonemassage, aromamassage och massage med varm olja från massageljus.
Jag började på salongen i Januari 2019.
 _________________________________________________________________________
Madeleine Tiledh, Fransstylist och Makeupartist:

Jag har arbetat som makeupartist sedan 2007.  År 2016 valde jag att utöka min kompetens inom fransförlängning och även inom fotvård. Jag är en kreativ person som älskar utmaningar. Jag älskar att lyfta fram och framhäva det vackra. Till mig är ni välkomna för en stunds avkoppling och tänk att kunna få snygga fransar på köpet.
Jag börjar på salongen i Juni 2019.
__________________________________________________________________________

Åsa Hemgren

Estetiska behandlingar med fokus på kvalitet och personlig service. Jag är legitimerad sjuksköterska sedan 20 år tillbaka med en utbildning inom estetisk medicin och flera års erfarenhet av arbete med estetiska behandlingar. Jag erbjuder rynkreducerande behandlingar med fillers och botox, volymåterskapande och hudföryngrande behandlingar samt läppförstoring och läppkontur. Produkterna är av högsta kvalitet. Jag är övertygad om att ”less is more” och strävar efter att genom små förändringar och på ett naturligt och diskret sätt skapa balans och harmoni.