Sommartåget genom äppledalen

Häng med på sommartåget genom Äppledalen, Lördagen den 27 Juni.

Image-1

 

 

 

 

Det här är äventyret för ALLA som gillar att springa. Glädje, gemenskap, äventyr och utmaning är ledorden för denna inspirerande dag i löparskor.
Hela sträckan är 43 kilometer men du väljer själv hur långt du vill springa. Korta stopp görs vid 8, 13, 18, 28 och 40 kilometer där man kan kliva av eller på tåget.

Starten går kl. 10.00 från Jönköpings station.
Vi springer tillsammans i skönt tempo ca 6.00 min/km. Vid 13 km ca kl. 11.30, kommer vi till Äppledalen och stannar till på Min stund för att dricka lite god äppelmust och annan energipåfyllning. Sedan blir det en fantastisk tur genom äppelodlingarna vid Rudenstams gårdsbutik innan vi kommer ner till Grafitgrå, där det serveras fika.
Sedan fortsätter tåget vidare mot Gränna och Visingsö.

Anmälan görs antingen direkt till www.persgarden.se – sommartåget – anmälan,
eller via Min stund – skicka ett mail till info@minstund.com med namn, telefonnummer och mailadress.

Vi ser fram emot att se er i tåget! Ni är också välkomna till Min stund som åskådare och heja fram tåget. Vi har öppet i butiken.

 

 

Pris:

100 kr – Löpning från Äppledalen – Min stund, inkl fika på Grafitgrå och lite annat smått och gott. (Ni hänger på tåget så länge ni själva önskar)

250 kr – Löpning från Jönköping till Visingsö, inkl fika och lite anant smått och gott. (Vill man springa en kortare sträcka, så hoppar man självklart av där man vill.)

1495 kr – hela löpningen, inkl fika på Gafitgrå, boende på Visingsö lör-sön, grillbuffé, frukostbuffé, färja Gränna tur och retur.

Följebil finns, så man kan ha med vad som önskas. Följebilen stannar till vid varje stopp.

Arr: Susanne Dalsätt, Persgården, Visingsö

__________________________________________________

Apropå träning …och din hud:
Rätt hudvård, motion och kost har stor betydelse för vår hud och är som medicin mot rynkor, rodnader och påsar…!
Att huden åldras i förtid beror till 20 % på generna, resten, 80 %, handlar om din livsstil. Och det är något du kan påverka själv!
Motion sätter i gång blodcirkulationen i huden och det minskar stresshormonet kortisol, samtidigt som det ökar det viktiga tillväxthormonet. Träning tre timmar i veckan gör oss tio år yngre biologiskt sett, visar forskning…!
Visst hänger Du med! Maila eller ring oss nu! Så syns vi 27 Juni.