Microblading Semi-permanent tatuering av ögonbryn

Kategorier:

Nyhet november 2018

3D Microblading för en enklare vardag!

Pris: nytt sett, grundbehanding 2795 kr. Återbesök med påfyllning inom 6 veckor, 695 kr

Vid microblading/3d bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedanfärglägger. Hållbarheten på din semi-tatuering är individuell och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder, hormoner och även hur du sköter tatueringen. Har du tex väldigt fet hy finns risken att pigmenteringen inte sitter lika bra som om du har en normal eller torr hudtyp. Har du en gammal tatuering sedan tidigare så finns det också risk att färgen inte sitter lika bra.

Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans överens om vilken form och nyans du önskar. Färgen väljer vi utefter dina egna hårstrånför att det ska vara så naturligt som möjligt. Önskar du en mörkare nyans rekommenderar vi att du färgar dina bryn ca 1 vecka innan.

Området som sak behandlas bedövas och behandling inleds. Läkningstiden efter behandling är 5-8 dagar, men slutresultatet visar sig oftast först efter 5-6 veckor. Det är därför av yttersta betydelse att du kommer på återbesök inom 6 veckor från grundbehandlingen för en slutlig touch-up och ev korrigering.

Inför ditt besök:

Sola inte på 24 timmar innan ditt besök.
Du ska inte heller äta starka mediciner.
Meddel ev sjukdomar före ditt besök så att jag har möjlighet att ta ställning till om behandlingen kan genomföras eller inte. Om du brukar färga dina bryn så ska det göras minst en vecka innan ditt besök.

Har du en gammal tatuera så önskar vi att du bokar en konsultation först.

Åldersgräns 18 år.

I priset ingår:
Personlig konsultation på ca 10 minuter då du kommer till salongen och vi gör en bedömning av dina bryn. Viktigt att du innan besöket kollat av så det inte finns några kontraindikationer.

Konsultation: kostnadsfritt
Microblading: 2795 kr
Återbesök med påfyllning inom ca 6 vek: 695 kr
Extra besök vid behov inom 2-3 mån 695 kr
Återbesök inom 12 mån 1595 kr
Återbesök inom 1-2 år 2295 kr

 

2,5 tim min 2795 kr