Världsnyhet – Pure cell treatment

PURE CELL TREATMENT
För första gången i världshistorien…

…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
Maria Åkerberg är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter Maria Åkerberg ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr.

Vad är stamceller och var kommer de ifrån?
Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Maria Åkerberg är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att det i ett gediget forskningsunderlag från Lunds universitet visar att det sker en unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv.

Maria Åkerberg äger odlingen som forskats fram av ett team från Lunds Universitet. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanterer som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. PURE CELL TREATMENT är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.

images-5

Min stund är en av salongerna som erbjudit den fantastiska ansiktsbehandlingen en tid. Nu när den offentliga lanseringen sker i morgon, så firar vi det med att denna veckan erbjuda en fin gåva till Dig som köper presentkort/bokar tid för behandlingen. Idag är salongen öppen till 19.00 och det går också bra att boka behandlingen på telefon 036-50445 eller via hemsidan. www.minstund.com Pris: 1195 kr, gåva medföljer.

Pure cell treatment är en behandling som passar alla och kan göras året runt. Den är speciellt bra för en mogen hud och när huden behöver vitalitet och behöver stärkas upp.