Handla hos oss
När du handlar hos oss godkänner du de aktuella köpvillkoren.
Varje vara anges med pris inklusive moms. Momsen är 25 %.
I kassan kan Du se den totala kostnaden inklusive alla avgifter; moms och betalning. Fri frakt på samtliga beställningar.

Leveranssätt
Vi levererar produkterna med fri hemkörning, i närområdet, direkt till din dörr eller med postpaket. Vid postpaket skickas det direkt till dig eller till närmaste uthämtningsställe. Alltid fri frakt i hela Sverige. Dina varor skickas till dig inom 1-3 arbetsdagar. Vid hemkörning kan leverans ske redan samma dag.
Om någon vara mot förmodan skulle vara tillfälligt slut återkopplas du omgående med information om leveranstid.

Produktgaranti
Min stund säljer endast kontrollerade produkter. Det är dock varje enskild leverantör som ansvarar för sin produkts säkerhet, effekt och dokumentation.

Reklamationer
Min stund följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid reklamationer. Du som kund har rätt att reklamera en vara om dess egenskaper avviker från det som framgår i produktinformationen. Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss enligt nedan och ange felet så snart som möjligt. Vi anger hur du ska göra för att returnera den felaktiga varan. Vi ersätter dig för eventuella fraktkostnader.

Kundservice
E-post: info@minstund.com
Tel: 036-50445